Image

Noi credem intr-o comunicare continua si transparenta cu tine, iar acordul exprimat pentru prelucrarea informatiilor pe care ni le pui la dispozitie este foarte important pentru noi.

Acordul pentru prelucrarea datelor in scop de marketing direct a fost actualizat si poate fi consultat mai jos.

Te asiguram si pe aceasta cale ca datele tale sunt tratate cu maxima confidentialitate, iar pentru orice alte informatii, iti stam la dispozitie la adresele de e-mail protectiadatelor@promoapp,.ro ori sesizari@promoapp.ro

 

Prin exprimarea acordului de inseamna ca, in mod expres si neechivoc, ai agreat ca PROMO APP DEVELOPMENT si/sau partenerii lor sa prelucreze in scop de marketing direct, inclusiv prin mijloace automate si pentru crearea de profiluri, datele tale cu caracter personal: nume, prenume, data nasterii, adresa – localitate, judet/sector, adresa e-mail, telefon mobil, date despre statusul marital, date despre varsta, date ce provin din bonurile fiscal sau facturile incarcate in platforma PROMOAPP.

Pentru indeplinirea scopului de marketing direct, PROMO APP DEVELOPMENT (prin departamentele specializate) selecteaza si analizeaza una sau mai multe dintre datele cu caracter personal mentionate anterior.

In cazul in care intervin actualizari ale datelor transmise, consimtamantul ramane in vigoare pana la notificarea PROMO APP DEVELOPMENT in sens contrar din partea ta.
 

Pentru a determina perioada pentru care vor fi prelucrate datele in scop de marketing direct, luam in calcul durata de 12 luni. Consimtamantul poate fi retras oricand, in mod gratuit, printr-o notificare adresata PROMO APP DEVELOPMENT

Pentru orice nemultumire legata de prelucrarea datelor personale te poti adresa Responsabilului pentru protectia datelor la adresa protectiadatelor@promoapp.ro si/sau Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Cunosc drepturile acordate de Regulamentul general privind protectia datelor 679/2016, inclusiv dreptul de acces, rectificare, stergere sau portabilitate a datelor, restrictionarea prelucrarii si opozitie si faptul ca pot sa le exercit printr-o cerere scrisa, semnata si datata, transmisa la sediul PROMO APP DEVELOPMENT SRL si la adresa de email sesizari@promoapp.ro